Egy kis kihagyás után újból egy egészséges reggeli receptjével jelentkezem, ami akár desszertként vagy egy hűsítő uzsonnaként is megállja a helyét.
A chia mag jótékony hatásairól már korábban is írtam, illetve ide kattintva egy epres-banános verziót is találtok.
Most joghurt helyett kefirrel készítettem, mert a savanykás íze jobban illik a cseresznyéhez és a nektarinhoz, és ebben a nagy melegben is frissítőbb. Használjátok ki, hogy szinte minden héten más és más finomság kezd el érni, tele vagyunk friss fűszerekkel is, a levendula is most virágzik, kísérletezzetek bátran! 🙂
Kefires chia puding cseresznyével és nektarinnal
2 ek. chia mag
1,5 dl kefir
1 nektarin
5-6 szem cseresznye
A chia pudingot elkeverjük a kefirrel, várunk legalább 10-15 percet, de a legjobb, ha egy egész éjszakát, hogy megszívják magukat az értékes kis magocskák, majd a pudingunk tetejére halmozzuk a megmosott, kimagozott és összevágott gyümölcsöket, majd jóízűen elmajszoljuk az egészet. Ilyen egyszerű az egész 🙂
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz hozzám facebookon és instagramon is! 🙂
Ha tetszett a bejegyzés, látogasd meg a facebook oldalam, vagy kövess instagramon, ahol még több képet találsz. :)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: