Ezekről a kekszekről csak annyit, hogy pihipuhi, csupa csoki, és azért van benne egy kis málna is, hogy “egészséges” legyen 😛
Nagyon finom, hamar elkészül és már sütés közben is mennyei illat lengi körül a konyhát…:)
Málnás-étcsokis keksz
125 g málna
125 g puha vaj
170 g barna cukor
1 tojás
1 tk vanília aroma
1/2 tk sütőpor
4 ek kakaópor
1/2 tk szódabikarbóna
200 g liszt
100 g étcsoki
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást és a vanília aromát. A száraz hozzávalókat összekeverjük és beleszitáljuk a cukros-tojásos vajba. Ezután belekeverjük a málnát és a darabokra vágott étcsokit.
A masszából kis gömböket formázunk, és picit lelapítva, egymástól 2 ujjnyi távolságra egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, mert sütés közben nőni fognak.
175 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Tejjel vagy anélkül, reggelire vagy csak uzsonnára boldogan elmajszoljuk 🙂
Ha tetszett a bejegyzés, látogasd meg a facebook oldalam, vagy kövess instagramon, ahol még több képet találsz. :)