Sárgarabarackos-diós egyensúly süti
Ha valahová sütit kell vinnem, ahová nehézkes a szállítás, nem tudom megoldani a süti hűtését, jó pont, ha lehet kultúráltan enni és nagy adag is gyorsan megvan, akkor mindig az egyensúly sütihez nyúlok.... Tovább »
Minden karácsonykor készítek egy adag gyümölcskenyeret. A finom, puha, kevert tésztába narancshéj, dió, áfonya, kandírozott narancs kerül. Maga a karácsony. 🙂 Minden nap eszek belőle egy-egy szeletet egy bögre teával vagy kakaóval, reggelire vagy uzsonnára…. Számomra ez a tökéletes ráhangolódás az ünnepekre. 🙂 Tavaly nem sikerült feltennem a receptet a blogra, de idén készítettem néhány…
Még mindig epret teszek mindenbe, ami a kezem ügyébe akad, most éppen a banánkenyérbe került belőle, de hát ki is kell használni az eperszezont, nem igaz? 🙂 A banánkenyér önmagában is jó választás, puha, omlós, nem túl édes, és a sütési időt nem számítva nagyon gyorsan elkészül, tökéletes a hétköznapokon is. Én is este dobtam össze, hogy…